Continuem treballant. CARTA PER UN DOBLE ANIVERSARI. Benedictines de Sant Pere de les Puel·les








Monasterio de Sant Pere de les Puel.les (Barcelona) - TripadvisorFa uns dies rebíem aquesta carta de les germanes benedictines del monestir de Sant Pere de les Puel·les, Barcelona, amb les quals intercanviem informació des de fa anys. En donem gràcies, alhora que les felicitem pel doble aniversari.

CARTA OBERTA PER UN DOBLE ANIVERSARI

La comunitat de monges benedictines del monestir de Sant Pere de les Puel·les us volem donar una bona notícia.

Enguany celebrem 1.075 anys de la consagració de l’església del nostre primer monestir, situat a la plaça de Sant Pere de Barcelona, a l’antic barri de la Ribera. La comunitat es va traslladar a Sarrià el 1879. Justament aquest 6 de maig de 2020 es compleixen 75 anys de la consagració de l’actual església, reconstruïda de nou després de la Guerra Civil.

L’església del monestir és un lloc molt important per a nosaltres, on ens reunim diverses vegades al dia per celebrar la litúrgia i l’eucaristia; lloc on la Paraula de Déu se’ns revela, lloc de compartir la fe amb les germanes i els germans de la comunitat cristiana del monestir. 

Des de la pregària i el compromís, hem estat i som part activa de la història del nostre poble.

Aquests aniversaris són motiu de joia. Els celebrarem malgrat el confinament i la situació de la pandèmia. Us agrairem que ens tingueu presents des de casa vostra i que junts en donem gràcies a Déu.

La celebració s’escau de ple dins el temps pasqual. El Crist Ressuscitat ens diu a tots: no tingueu por, la pau sigui amb vosaltres!


Esperança Atarés, abadessa, i comunitat 
monestir de Sant Pere de les Puel·les 
2 de maig de 2020



Nota. Per a més informació, cliqueu benedictinessantperepuelles

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MN. XAVIER BLANCO, NOU PRESIDENT DEL MOVIMENT ECUMÈNIC DE SABADELL

BON NADAL