Continuem treballant: cicle LA PRÀCTICA RELIGIOSA A SABADELL, AVUI.



El Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg Intercristià) anuncia la celebració, conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach, de dues conferències que, sota el títol genèric La pràctica religiosa a Sabadell, avui, es proposen oferir una panoràmica sobre aquest espai d’activitat socialment tan rellevant.


El grup ecumènic de la nostra ciutat considera que la informació és element clau per donar a conèixer allò que constitueix la  seva tasca primordial: el diàleg entre cristians que pertanyen a confessions avui dividides en vistes a una futura unitat.


Així, el dilluns 15 de febrer, el sociòleg Oriol López, graduat i màster per la Universitat de Barcelona (UB) i membre del Grup ISOR, Investigacions en Sociologia de la Religió, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), oferirà una ponència titulada Quines religions es practiquen a Sabadell?. Previsiblement, en el transcurs d’aquesta dissertació podrem conèixer dades actualitzades a data d’avui mateix.

Oriol López


 

Per la seva banda, Antoni Ibáñez, llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona, responsable del Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg Intercristià), després d’explicar breument què és això en diem “ecumenisme”, dibuixarà un perfil de les relacions entre persones i esglésies cristianes en una exposició titulada Com és l’ecumenisme avui, a Sabadell?




Antoni Ibáñez

 

Tant el Moviment Ecumènic de Sabadell, com la Fundació Bosch i Cardellach, inviten els seus membres, socis, amics, i tothom, a assistir a les conferències. A tal fi, només caldrà fer servir un únic enllaç: 


https://videoconferencies.ccepc.org/b/fun-ool-hez.

Finalment convé remarcar la importància que en aquests moments tan difícils, dues entitats sabadellenques treballin en xarxa, fent ús de les noves tecnologies de la comunicació.

     



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MEMORIAL ÀLEX SEGLERS 2023

MN. XAVIER BLANCO, NOU PRESIDENT DEL MOVIMENT ECUMÈNIC DE SABADELL