Continuem treballant: PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS EL 22 DE MAIG




PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS
SABADELL 2021.

La Pregària per la Unitat dels Cristians es celebrarà enguany el 22 de maig i no al mes de gener, com correspondria, per tal d’esquivar la pandèmia tant com serà possible. Pel mateix motiu, l’assistència a l’acte presencial es farà per invitació. També es podrà seguir en directe per Facebook.


El Moviment Ecumènic de Sabadell-Diàleg Intercristià i l’Església de Crist de Sabadell (Comunió anglicana) organitzen conjuntament la Pregària per la Unitats dels Cristians, que tindrà lloc el 22 de maig, dissabte, a les 6 de la tarda, a l’església esmentada, carrer del Sol 208, de la nostra ciutat, amb la intervenció de representants de les confessions anglicana, baptista, catòlica, i evangèlica no denominacional. Ateses les circumstàncies, s'hi podrà assistir per invitació.

També es podrà seguir en directe, telemàticament, per Facebook mitjançant l’enllaç https://www.facebook.com/esglesiadecrist 



Cada any, fidels d’un determinat lloc del món elaboren els textos litúrgics per a la celebració de la Pregària. Enguany, han estat preparats per les germanes de la Comunitat Monàstica de Grandchamp (clicar), i publicats conjuntament, d’una banda, pel Consell Mundial d’Esglésies (que és una associació ecumènica formada per anglicans, protestants, ortodoxos i altres denominacions cristianes), i, de l’altra, per l’Església Catòlica Romana.

La traducció al català dels textos per a la Pregària per la Unitat és obra del Centre Ecumènic de Catalunya, al qual es troba vinculat el Moviment Ecumènic de Sabadell.

La Comunitat de Grandchamp es troba prop del llac de Neuchâtel, i compta amb una cinquantena de germanes de diferents edats, tradicions, països i continents. 

Com a serventes de la unitat, i seguint la regla de Taizé, la pregària, la vida de comunitat i  l’hospitalitat, en són els tres pilars bàsics de de la seva fundació.

Nota.- La imatge que encapçala aquesta entrada és del lloc web de la Comunitat de Grandchamp.




Comentaris

  1. Bona iniciativa de no deixar passar un any en blanc sense la pregària ecumènica, per molt que hi hagi hagut la pandèmia!

    ResponElimina
  2. Hola bon dia. Des de la Federación de las Asociaciones de ÁfricaNegra de Sabadell y Catalunya (FEDEAFRICANESCA) us volem confirmar la nostra assistència a la pregària del dissabte 22 de maig.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MEMORIAL ÀLEX SEGLERS 2023

BON NADAL