GUARDONS: P. JOAN BOTAM I JOSEP MONELLS

 


JOAN BOTAM, AMB EL MEMORIAL CASSIÀ JUST


Imatge: El Butlletí del Centre Ecumènic de Catalunya, octubre 2022



El P. Joan Botam, (Les Borges Blanques, 21 setembre 2926), fundador i president del Centre Ecumènic de Catalunya i impulsor del Moviment Ecumènic de Sabadell, ha estat guardonat recentment amb el Memorial Cassià Just, que atorga la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. En trobareu més informació clicant a: Memorial-Cassia-Just.
 
L'any 2015, a proposta del Moviment Ecumènic de Sabadell, el P. Botam ja havia rebut de l'Ajuntament de Sabadell el Memorial Àlex Seglers.




... I JOSEP MONELLS, PREMIAT AMB L'ÀLEX SEGLERS


D'altra banda, el pastor evangèlic Josep Monells, figura històrica del protestantisme al nostre país, va rebre, així mateix, el passat 29 de setembre, el guardó MEMORIAL ÀLEX SEGLERS de l'Ajuntament de Sabadell en la seva desena edició. Signava la proposta el Consell Evangèlic de Catalunya. La nostra entitat va assistir a aquest acte.

Josep Monells va néixer a Vilanova de Bellpuig el 25 de juliol del 1934 i és pastor de l'Església de Valldoreix. Va ser promotor, entre altres, de l’Escola Evangèlica de Barcelona i, sobretot, del moviment internacional Agape.

En trobareu més informació a https://www.catalunyareligio.cat.




El Moviment Ecumènic de Sabadell sempre ha presentat candidatures, individuals o d'entitats i associacions, al Memorial Àlex Seglers, des de la seva primera edició, havent-ne resultats guanyadors Sor Lucía Caram, el P. Joan Botam i el Rebost Solidari de Sabadell.

Redacció MES


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON NADAL

MN. XAVIER BLANCO, NOU PRESIDENT DEL MOVIMENT ECUMÈNIC DE SABADELL