MN. XAVIER BLANCO, NOU PRESIDENT DEL MOVIMENT ECUMÈNIC DE SABADELL

 Mossèn Xavier Blanco i Castro és el nou president del Moviment Ecumènic de Sabadell des de la reunió que l’entitat va celebrar passat dia 11 d’octubre. Mossèn Xavier és actualment rector de les parròquies de Sant Esteve, a Castellar del Vallès, i de Sant Feliu del Racó, les quals es troben adscrites a l’arxiprestat de Sabadell Centre-Sud del Bisbat de Terrassa.

El Moviment Ecumènic de Sabadell continuarà treballant, així, pel diàleg i l’amistat entre persones i confessions cristianes tant de la ciutat de Sabadell com del seu àmbit geogràfic més immediat, per si mateix o en col·laboració amb altres entitats públiques i privades.

En aquest sentit, un cop recuperada la presencialitat en les reunions mensuals, ja es pot anunciar que la Pregària per la Unitat dels Cristians 2023 es tornarà a celebrar al mes de gener, tal com s’havia fet sempre abans de la pandèmia de covid. Quant a la resta d’activitats, el Moviment Ecumènic de Sabadell anirà informant a través dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials.

Finalment, Antoni Ibáñez, president sortint, vol agrair molt el suport i l’afecte que ha rebut de tothom durant els vuit anys en què ha treballat al capdavant de l’entitat.

(Més info sobre Mn. Xavier clicant a AQUÍ.)


REDACCIÓ MES
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS 2023

PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS I...