Continuem treballant: COMPROMÍS PER UNA ECOLOGIA INTEGRAL

El Papa promueve una Cuaresma basada en Laudato si' - La Croix en ...
Ens plau informar que el P. Josep Ma. Balcells, escolapi, membre del Moviment Ecumènic de Sabadell, ens va assabentar recentment d'una iniciativa remarcable.

Es tracta d'una proposta dels "responsables o membres de congregacions, comunitats, institucions, moviments o entitats, preveres, religiosos i religioses, laics i laiques membres de l’Església a Catalunya", a aherir-se al manifest Compromís per una ecologia integral.

D'aquesta manera es vol celebrar el cinquè aniversari de la Carta Encíclica Laudato si’ del Papa Francesc, efemèride que va esdevenir ahir, i també la recent publicació de la seva Exhortació Apostòlica postsinodal “Estimada Amazònia”.

En aquest sentit, els responsables de la iniciativa animen "totes les parròquies, congregacions religioses, entitats, grups i comunitats de les diòcesis que fan camí a Catalunya a concretar aquest compromís comunitari en les seves activitats i fer tots els esforços possibles perquè es promogui, s’aprofundeixi i es vagi posant en pràctica la crida urgent del Papa Francesc a una Conversió Ecològica Integral."

Més informació a Cristianisme i Justicia. Compromís amb una ecologia integral. En aquesta web es troba el manifest i les persones i entitats addherides. I un link per a sumar-s'hi.











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON NADAL

MEMORIAL ÀLEX SEGLERS 2023